Sanal arkadaşlik ortamlarinin Zararlari

Ocak 16th, 2012 by admin | Posted in Haberler   No Comments »

Gün geçtikçe herkesin evine bilgisayar girmektedir.Bilgisayar’in amaci bize yardimci olmak için evde bulundurulmasi bize bilgi amaçli kisa sürede bilgileri bulmamizi yardimci olmak için geliştirilmiş bir makinadir.
Artik bilgisayar herkes için bir bilgi amaçli değil vakit geçirme ,zaman öldürme ,değişik konulara bağlanma gibi şeylere itmekterdir.Bilgisayar bazi kişi için arkadaş,bazilari içinse bilgi makinasidir,Artik bilgisayarlar üstünden herkes başka başka bölgelerden illerden yeni yeni dostlarla tanişmaktadir.Herkes Arkadaşlık siteleri aramaktadir.Google arama motorunuda milyonlarca sohbet,chat sitesi var oluğu için herkes herkesle tanişmaktadir.

Şimdi Sanal arkadaşlık kurmak sağlam mi diye düşünürsek tabiki sağlam değildir,diye düşünürüz ama artik günümüzde herkes böle şeylere takmiyorlar,herşeyini paylaşmakta internet üzerinden sonra istemedik olaylaar çikmaktadir.Haberlerde geçer görürüz.Başimiza gelmedende bu sanal denen şeyden kurtulmak mümkün oLmayabiliyor.
Psikyatrislere gitmek zorunda bile kalabiliyoruz.Ama bu arkadaşliklari belli sinirlar içinde zevk için yaparsak belki daha kolay atlatabiliriz bilgisayar bizim dostumuz oLmaktan düşmanimizdir artik diyebiliriz..

Sohbet Girmek İçin Resme Tıklayınız


Tags: , , , ,

Leave a Reply