Kadınların Orgazm Olması İçin 17 Tiyo

Aralık 4th, 2011 by admin | Posted in Cinsellik, Erkekce, Kadınca   No Comments »

Kadınları orgazma ulaştırmanın yolunu işte açıklıyoruz. Size bizden 17 tüyo.

1- Mastürbasyon hem kadının, hem de erkeğin orgazma ulaşması için kesin bir yöntem. Mastürbasyonla ne kadar çok orgazm olursanız, daha sonra o kadar çok orgazmı garantilersiniz. Partnerinizle birlikte mastürbasyon seansları düzenleyin. Mastürbasyon yapmanın düzenli orgazma giden yoldaki önemini iyice açıklarsanız, solo takılırken yakaladığında size kızmak yerine teşekkür etmesini sağlarsınız.

2- Ne istediğinizi söylemekten çekinmeyin. Cinsellikle ilgili kafanızdaki tüm soruları partnerinizle paylaşın. Sizin nerede çıkmaza girdiğinizi bilsin. Sorunu bilmek çözümün yarısıdır. Böylece sorunların üzerinden birlikte daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz.

3- Kadınların büyük bölümü klitoral uyarı olmadan orgazm olmakta zorlanırlar. Ama klitorise, yapacağınız ufak dokunuşlarla problemi kökünden çözersiniz. Amaç rahatsızlık

4- Hayatınızın aşkı size masaj diye sızlandığında onu bahanelerle başınızdan atmaya çalışmayın. Yapacağınız masaj, kan dolaşımını hızlandırıp, vajina kaslarını ısıtır ve ilişki doruk noktasına çıkar.

5- Az sonra yaşayacağınız seks seansının zevkli olacağına kendinizi inandırın. Onun da beklentilerini yüksek tutması için elinizden geleni yapın. Kadın seksten çok zevk alacağına inanmaya başladıktan 30 saniye sonra hayallerinin gerçekleşmesi için üstüne düşen her şeyi yapmaya başlıyor.

6- Kafanız ne kadar rahatsa o kadar orgazm olursunuz. Telefonlar kapansın, günlük stresleri kafanızdan çıkartın. Beraber küveti doldurun. Rahatlayın. Böylece vajinaya da penise de giden damarlar açılır.

7- Partnerinizle neler yapacağınızı önceden planlayın. Zihinsel önsevişme vücudun daha duyarlı olmasını sağlar, orgazma ulaşma yollarındaki çakıl taşlarını ezer, geçer.

8- İstatistiklere göre partneri 21 dakika ve üstünü ön sevişmeye ayıran kadınların sadece yüzde yedisi orgazma ulaşamıyor. Yani yüzde 93, adınızı neon harflerle zihnine kazıyacak, sadece yüzde yedi olasılıkla kandırılacaksınız.

9- İlişki sırasında tek düzelikten uzak durun. Çeşitli varyasyonları deneyebilirsiniz.

10- Ayın iki önemli zaman dilimi vardır. Bunları hesaplayın. Yumurtlama döneminden hemen sonra ve adet döneminden iki gün önce. Bunlar birer dev orgazmik enerji dalgalarına tekabül eder. Vücudunun böyle bir özelliği olduğunu kendisinin bilmiyor olma ihtimâli çok yüksek. Başarınızın kaynağını açıklamayın, tezahüratları, tebrikleri ve iltifatları nazikçe kabul edin.

11- Yorgun argın işten gelip yemek yiyip seks yaparsanız, zevk alma ihtimaliniz çok düşer. Sabah kalkınca testosteron seviyeniz yüksekken girişin, bir işe yarasın.

12- Olgun kadınlar neden makbul biliyor musunuz? 20′li yaşlardaki kadınların yüzde 23′ü düzenli orgazm olurken, 30′unu geçenlerin yüzde 90′ı orgazm sanatına muvaffak oluyor. Gidip kendinize başarıyı yakalamış birini bulun, uğraşmak istemiyorsanız.

13- Siz sadece bir kere orgazm olabiliyorsunuz diye, onun bu hakkını elinden alamazsınız. Bir kere geldi mi? Aferin
ona. Pozisyonu ve konsantre olduğunuz bölgeyi değiştirip devam edin.

14-Ağır çekim sevişin. İki saniyede yapacağınız hareketleri bir dakikaya yayın. Böylece her yaptığınızı farkedip, zevkini çıkarabilir. Üstüne üstlük cool görünürsünüz.

15- Güneşte geçen 15 dakika orgazm şansını arttırır. Çünkü güneş ışığı beynin seratonin salgılamasına sebep olur.

16- İnsan sevişirken nefes düzenini düşünmek istemez ama düşünürseniz orgazmın şiddeti farkeder. Ne kadar hızlı nefes alıp verirseniz o kadar heyecanlanırsınız.

17- Seks sırasında eşinizin başını yataktan aşağı sallandırmasını sağlarsanız kan başına hücum eder ve nefes alma şekli değişir. Seks sırasında burnunuzdan değil, ağzınızdan derin nefes alıp verin.

Sohbet Girmek İçin Resme Tıklayınız


Tags: , , , , , ,

Leave a Reply